HRMS voor People Management

OrangeHRM Solutions

Effectieve HR tools en opties op maat voor uw behoefte


Start-up, MKB, wereldwijde ondernemingen, welke u kan zijn, OrangeHRM biedt u de flexibiliteit en vrijheid om te kiezen uit gratis en betaalde versies van OrangeHRM ondersteund met gespecialiseerde deskundigheid.

Onze HR-modules beslaan vele belangrijke human capital management mogelijkheden. OrangeHRM wordt gebruikt door miljoenen gebruikers over de hele wereld in alle bedrijfstakken. Ontdek onze oplossingen en neem contact op met onze adviseurs om u te helpen met uw selectie.

OrangeHRM Open Source

HR voor Iedereen

OrangeHRM Open Source is een gratis HR-management systeem dat een overvloed aan modules biedt op de behoeften van uw organisatie. Deze veel gebruikte systeem is feature-rijk, intuïtief en biedt een essentiële HR-management platform, samen met gratis documentatie en toegang tot een brede gemeenschap van gebruikers.

OrangeHRM Professional

HRMS voor Middel en Klein Bedrijven

OrangeHRM Professional is een module-gebaseerde, full-service HR-oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven die actief zijn in een enkel land. Met OrangeHRM Professional, profiteert u van een rijk scala aan modules die aan de specifieke behoeften van uw bedrijf en uw budget voldoen.

Voor bedrijven die voortkomen uit OrangeHRM open source, of voor bedrijven die een uitgebreide HR-platform nodig hebben, OrangeHRM Professional biedt superieure management en kostenbesparingen over de hele linie.

OrangeHRM Enterprise

De Global HR Management Systeem

Als een verlengde versie van OrangeHRM Professional, Enterprise biedt een keuze van speciale modules ontworpen om u een naadloze, gecentraliseerd HR-bestuur geven over uw wereldwijde zakelijke belangen.

De Enterprise-editie is een robuust en schaalbaar systeem met configureerbare werkstromen, aanpasbare rapporten, geavanceerde regel-gebaseerde machine en een uitstekende klanten ondersteuning. Prijsstelling van OrangeHRM Enterprise, zoals Professional, is gebaseerd op de modules die u selecteert en het aantal werknemers bedient door de installatie.

Implementeer OrangeHRM Enterprise wanneer u op zoek bent naar een flexibele HR-omgeving die u tijd en budget bespaart in een internationale omgeving.

Klant Aanpassing

OrangeHRM aanpasbaar naar uw wensen

OrangeHRM is een robuuste, full-featured HR-systeem. Omdat elke organisatie verschillende behoeften en rapportage-eisen heeft, OrangeHRM is zeer flexibel. We kunnen uitbreiden, toevoegen of wijzigen van bestaande functies aan de behoeften van uw bedrijf op een kosteneffectieve manier.

Onze toegewijde professional services team begeleidt u op opties, waaronder:

  • Eisen verkenning
  • Werkstroom management
  • Documentatie
  • Ontwerp en ontwikkeling
  • Gebruikersacceptatie testen
  • Implementatie, training en uitrol

So far users of OrangeHRM
has tracked over

1 + Billion

Leave Requests

3.5+ Million

Users

1 + Million

Downloads

500,000 +

Vacancies